Соопштение – Постапка за избор на Претседател и членови на Факултетско студентско собрание

Почитувани студенти, Ве информираме дека на Филозофскиот факултет во Скопје се спроведува постапка за избор на Претседател и членови на Факултетско студентско собрание кои ќе се о...

read more