Распоред на испити трет циклус


Термини за испити на трет циклус студии кај проф. д-р Ана Димишковска

Втора испитна сесија 

Методологија на научноистражувачката работа:

29.06.2021, 17 ч., онлајн, преку платформата Мајкрософт Тимс

Создавање на научно дело:

30.6.2021, 17 ч., онлајн, преку платформата Мајкрософт Тимс

Трета испитна сесија Методологија на научноистражувачката работа:

23.09. 2021 година, 17 ч. 

Создавање на научно дело 

24.09.2021 година 17 ч.


Термини за испити на трет циклус студии кај проф. д-р Дејан Донев

Сала за седници на Филозофскиот факулет

27.11.2023 (понеделник) од 16 – 20 часот (5 часа)

28.11.2023 (вторник) од 16 – 20 часот (5 часа)

04.12.2023 (понеделник) од 16 – 20 часот (5 часа)

05.12.2023 (вторник) од 16 – 20 часот (5 часа)

06.12.2023 (среда) од 16 – 20 часот (5 часа)

07.12.2023 (четврток) од 16 – 20 часот (5 часа)

Начинот на реализација на испитите од третата испитна сесија ќе биде дополнително соопштен, во зависност од епидемиолошката ситуација во тој момент