Соопштение за рокови за извршување на активностите на ТРЕТ циклус студии во рамките на летниот семестар во учебната 2022-2023 г.

Announcement// Роковите за извршување на активноститево рамките на летниот семестар во учебната 2022/2023година за студентите запишани на трет циклус-...

read more
ПOВИК за учество на студенти на Регионална школа за безбедност 2023 година „Меѓународните безбедносни предизвици во време на воена агресија во Европа – импликации врз урбаната безбедност„

Институтот за безбедност, одбрана и мир на Филозофскиот факулет-Скопје при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј„ заедно со Фондацијата „Конрад Аденауер„ од СР Германија и Вилфр...

read more