Почина академик Георги Старделов, еден од столбовите на македонската филозофска мисла и науката за убавото

Во голема жалост ја споделуваме веста дека денес, на 90 годишна возраст, почина академик Георги Старделов, еден од столбовите на македонската филозофска мисла и науката за убаво...

read more