%d1%82%d1%80%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%b7%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be

„Инклузивното образование во Република Северна Македонија“

Во големиот амфитеатар на Филозофскиот факултет, со почеток во 13.00 часот, ќе се одржи тркалезна маса на тема „Инклузивното образование во Република Северна Македонија“.  Тркалезната маса се организира по повод 3 Декември – Меѓународниот ден на лицата со попреченост од страна на Институтот за специјална едукација и рехабилитација при Филозофскиот факултет во Скопје и студиската програма по специјална едукација и рехабилитација на Педагошкиот факултет при Универзитетот во Тетово. 

Topic: Тркалезна маса „Инклузивното образование во Република С. Македонија“
Time: Dec 2, 2021 01:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb

Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/6693555502?pwd=YVhnWFN1ZDVSbVNJczkzY0xoN1dqQT09

Meeting ID: 669 355 5502
Passcode: 0000