%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%9c%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b8-%d0%b1%d0%be%d0%b6%d0%b8%d1%9c%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8

Среќна нова година и божиќни празници ви честита Филозофски факултет во Скопје