%d1%81%d0%be%d0%be%d0%bf%d1%88%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d1%82%d1%83%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8-2021-%d0%b3%d0%be%d0%b4

Почитувани студенти,
Ве информираме дека на ден 09.XI.2020 година (понеделник) со почеток во 10:00 часотдо 13:00 часот ќе се одржат избори за членови и претседател на Факултетското студентско собрание.


Гласачкото право може да го искористите во рамките на матичните библиотеки на вашиот институт на Факултетот каде по приложување на валиден индекс издаден од Филозофскиот факултет со заверен зимски семестар во учебната 2020/2021 година ќе би бидат доделени гласачките ливчиња за избор на членови и претседател на Факултетското студентско собрание.


Претседател на Изборната комисија на
Филозофскиот факултет
Проф. д-р Светлана Трбојевиќ