Featured
%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%86%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%be

Промоција на книгата „Другата жена во антиката“ на проф.д-р Весна Томевска

Институтот за калсични студии Ве поканува на промоцијата на книгата „Другата жена во антиката“ на проф. д-р Весна Томевска, која ќе се одржи на 04.04.2023 година (вторник) во Свечената сала на Филозофски факултет – Скопје со почеток во 12:00 часот. Промотор на книгата ќе биде проф. д-р Катерина Колозова

Leave a Reply