%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b2%d1%98%d1%83-%d1%81%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%be%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%be%d0%b7%d0%be%d1%84%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%84%d0%b0%d0%ba

Интервју со Деканот на Филозофски факултет проф. д-р Ратко Дуев и проф. д-р Елизабета Томевска Илиевска во утринската емисија „Здраво Македонијо“