%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%bc-%d0%bf%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4-100-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d0%b4

Најава за документарен филм по повод 100 години од основањето на одделот за историја на Филозофскиот факултет во Љубљана. 24.05.2021 година во 20 часот на Youtube каналот – oddelek za zgodovino FF UL.

Линк до youtube каналот: https://www.youtube.com/channel/UCK_EODBoKSJsi9LA7iE_T1A

На следниот линк може да го гледате во живо документарниот филм:

Истотака филмот може да го гледате во живо преку следниве линкови на социјалните мрежи:

Facebook: https://www.facebook.com/Slovenskazgodovina

Twitter: https://twitter.com/OddzgodovinaLJ

Instagram: https://www.instagram.com/oddelekzazgodovinofflj/