Прием на студентите запишани во I (прва) година во учебната 2023/2024 година.

С О О П Ш Т Е Н И Е

Почитувани студенти,
Ве известуваме дека на 2 Октомври 2023 година (понеделник) со почеток во 10:00 ќе се одржи прием на студентите запишани во I (прва) година во учебната 2023/2024 година.

Leave a Reply