MEET – Научна студентска конференција на Факултетските студентски собранија на Филозофски факултет и Педагошки факултет

  • Date: Wednesday, Oct 14, 2020
  • Time: 12:00 AM - 17:00 PM
  • Location: Филозофски факултет, голем амфитеатар
Featured Image

Почитувани колешки и колеги,
Ве покануваме да земете учество на првата МЕЕТ конференција, организирана од страна на студентите на Филозофскиот факултет.
Сите научни трудови кои ќе бидат претставени на конференцијта исто така ќе бидат објавени во Првото студентско списание на УКИМ.
Во прилог се доставени линкот за регистрација и официјалниот повик.
Ве очекуваме.
https://mailchi.mp/b09dcab6cea7/naucnikonferencii
https://forms.gle/1G7u5VcHNi3qw19n7